Extensis

Terug naar overzicht
Extensis Suitcase Fusion en TeamSync

Lettertypes zijn van cruciaal belang voor uw creativiteit. Suitcase Fusion helpt u snel de perfecte lettertypes naadloos te vinden vanuit uw favoriete ontwerp-toepassing, zelfs op het web! Extensis Suitcase is compatible met verschillende grafische toepassingen waaronder Adobe Creative Cloud en Sketch.

Beheer al uw lettertypen uit één bron, ongeacht hoeveel u hebt, inclusief uw systeemlettertypen, gekochte lettertypen, lettertypen gesynchroniseerd met Adobe Typekit, Google Fonts en meer. Schakel ze in en uit als je nodig hebt. Suitcase Fusion biedt u de beste manier om ze te organiseren, te vinden, te bekijken en te gebruiken in uw bestaande workflow.

100.000 creatieve professionals vertrouwen op Suitcase Fusion

Suitcase Fusion is de fontmanager van de creatieve professional en we hebben de gebruikers om het te bewijzen. Het is gemakkelijk in gebruik, is volledig uitgerust en kost minder dan € 10 per maand om het te bezitten.

Werkt hoe u werkt

Organiseer uw lettertypecollectie op project, klant, of zoals u dat wilt, en open uw lettertypen met de professionele tools die u al gebruikt. Op zowel Mac als pc brengt Suitcase Fusion automatisch je gehele lettertypecollectie in Adobe Creative Cloud-apps via plug-ins en panels.

Problemen met lettertypen snel oplossen

Koop FontDoctor gratis bij aankoop van Suitcase Fusion – een waarde van € 70. Je zult in staat zijn om slechte lettertypen te houden van het ontsporen van je werk, omdat FontDoctor corrupte en verkeerd ingedeelde lettertypen in quarantaine plaatst, veel voorkomende lettertype-problemen repareert, gedetailleerde rapporten over slechte lettertypen genereert en ongeschikte lettertypekoffers tenietdoet.